Tata u pelenama

Kao sto kaze naslov bloga, tata u pelenama, Moj blog namenjen svim budućim tatama, ili onima koji to već jesu da zajedno savladamo sve veštine potrebne da naša mala čedovišta izvedemo na pravi put. Nadam se da će nam se i mame i oni koji planiraju da postanu roditelji pridružiti.

Ex slinavko

kukac | 01 Decembar, 2006 12:06

I nas prošlo. Anja više toliko ne slini, noćas je dobro spavala. Samo još malko smeta kod disanja, ali izvućićemo mi i to.
Nakon izvlačenja slinaca od pre neki dan, kad ju je mama držala, a ja izvlačio pumpicom, jučer smo moja srećica i ja ostali sami uveče. Mama je radila, pa smo se mi  brinuli jedno o drugom. Bila je i baba sa nama, priznajem.
Elem,
sedi meni Anja u krilu i teško diše, vidim nos pun. Uzmem Aquamaris i probam da špricnem, ali ne da. Dobro.
Uzmem pumpicu Chicco, i krenemo sa igrom, Te naslonim kraj svog nosa, pa se smejem, ona sumnjičavo gleda pa okrene glavu. Opet, kao zagolica me, ja se smejemm, krene i Anja. I tako, mic po mic, probam da približim pumpicu, a Anja pogleda, približi s emeni i sama da da joj izvučem slince iz nosa. E tu je počela sreća i smeh, ona se smeje kad je zagolica, ja se smejem što sam uspeo sma da joj oslobodim nosić, svima super!!!!
Živela pumpica!

Pumpica za nosić

Komentari

Re: Ex slinavko

custom essay writing service | 15/11/2016, 06:25

hello, it's far very excellent and useful web web site. maintain shaping the fantastic function, exceptional to discover your sensible web web page. thank you for best and Informative publish. this text is truely incorporates lot extra data approximately This subject matter. we've study your all the information some points are also accurate and a few commonly are high-quality. remarkable post I would really like to thanks for the efforts you've got made in penning this exciting and knowledgeable article.

Dodaj komentar

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb